Voor speciale tuinen die uniek zijn in zijn soort

Stel je eens voor dat je binnenkort geniet van jouw droomtuin. Waarin je heerlijk kan ontspannen en relaxen. Waar je elke dag uitkijkt op een levend schilderij waarin altijd iets nieuws te ontdekken valt.

Elk huis verdient zo’n prachtige tuin. Een groene omgeving vol stijl, luxe en verbinding met de natuur. Die speciale tuinen starten met een design. Laat je verrassen door onze designers, die jou helpen aan een tuindesign dat perfect past bij jouw smaak, lifestyle en budget. Van compositieschets tot 3D-ontwerp verzekeren we jou dat jouw droomtuin werkelijkheid wordt.

Onze missie

Wij vinden dat onze wereld beter verdient. Vanuit een voorliefde voor groen en met passie voor alles wat leeft, werken wij aan een groenere en mooiere wereld om trots op te zijn. Een wereld met meer lef, eigenheid en creativiteit. Maar heel veel belangrijker nog; met meer oog voor onze toekomst en de natuur.

Daarom creëren wij unieke tuinen en groene omgevingen, waarbij over elk detail nagedacht is. Spectaculaire tuinen die niet alleen schitterend zijn om te zien, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit, aan ons klimaat en aan een duurzame toekomst.

Als tuininspirators met 35 jaar ervaring in tuindesign én aanleg voeren wij deze groene revolutie aan. En samen maken we de wereld een stukje mooier en groener. Tuin voor tuin.

Ontmoet onze designers

Dit zijn onze ervaren tuindesigners die jou meenemen in het hele traject. Ze begeleiden je stap voor stap naar het eindontwerp van jouw droomtuin. Laat je verrassen door hun creativiteit, kennis en expertise.

Gegarandeerd een ontwerp waar je blij van wordt

Wij creëren een tuinontwerp dat jij mooi vindt, waar je enthousiast over bent, én dat realiseerbaar is binnen jouw budget. Dat beloven we. Maar om dit waar te kunnen maken, verwachten we dat je vooraf duidelijk aangeeft wat jouw wensen zijn en wat jouw te besteden budget is.

Wij garanderen dan dat we niet stoppen voordat we iets opleveren waar jij blij van wordt. Deze garantie geldt vanaf de eerste schetsen tot aan het definitieve tuindesign. En met het uitgewerkte realisatieplan kun je bij jouw hovenier terecht.