Het tuinontwerp van jouw dromen

Adembenemende tuinen starten met een design: een uniek ontwerp dat precies vertaalt hoe jij je droomtuin voor je ziet. Laat je verbazen door de creativiteit en kennis van onze designers. Zij maken een exclusief tuinplan dat helemaal is ontworpen en ingericht op jouw wensen.

Een design dat je nooit eerder hebt gezien en mooier is dan je ooit had durven dromen. En dat hele proces doorlopen we samen: van compositieschets naar digitaal plan en van 3D-ontwerp naar werktekeningen. Zo weten we 100% zeker dat we jouw dromen in een perfect tuindesign hebben gevangen.

Van designs naar werkelijkheid

Een goed tuindesign zorgt niet alleen voor een prachtige tuin, het is ook daadwerkelijk uit te voeren volgens plan. Want met een realistisch en goed uitgedacht ontwerp kan elke hovenier aan de slag om jouw droomtuin werkelijkheid te maken. Dit houdt bijvoorbeeld rekening met praktische zaken zoals de ligging, aanwezige elementen en hoogteverschillen. Maar ook vooral met jouw kaders zoals budget, lifestyle en planning. En lukt dit niet nu, dan maken we er een meerjarenplan van en werken we stap voor stap toe naar de tuin van je dromen.

Zo creëren wij unieke tuinen en groene omgevingen, waarbij over elk detail nagedacht is. Spectaculaire tuinen die niet alleen schitterend zijn om te zien, maar ook bijdragen aan de biodiversiteit, aan ons klimaat en aan een duurzame toekomst.

Passend bij jouw wensen & kaders
Doorloop samen het hele designproces
Wij gaan door tot jij 100% tevreden bent
STAP 1

Laat je gegevens achter en we bellen je op

Vul het compacte contactformulier in, zodat we je kunnen bereiken. Dan bellen we je op om een afspraak te plannen en geven we je direct handvaten om jouw wensen en ideeën op papier te gaan zetten - als je dat nog niet gedaan had.

STAP 2

Verzamel inspiratie met jouw moodboard

Creëer een moodboard via Pinterest om je eerste ideeën en wensen te laten zien. Of haal wat tijdschriften tevoorschijn en ga lekker knippen en plakken.

Maak je moodboards
STAP 3

Inventarisatie bij jou thuis

Na een akkoord is het tijd om echt kennis te maken. Met jou en (eventueel) met jouw huidige tuin. We komen bij je langs om jouw moodboard, wensen en dromen te inventariseren. En natuurlijk om jouw huidige tuin in kaart te brengen.

STAP 4

Tuinplan met prijsvoorstel op maat

Mooie tuinen starten met een duidelijk plan. Binnen een week ontvang je een duidelijke offerte gebaseerd op jouw stijl en eerste wensen. Voor een plan voor jouw tuinontwerp dat haalbaar is binnen jouw budget.

STAP 5

Breng een bezoek aan de Groenstudio

Vervolgens gaan jullie dieper in op jouw wensen en moodboard, zodat de designer een goed beeld krijgt van de kaders en jouw stijl. Daarnaast bespreken jullie het budget en spreken een tijdsplanning af. Jouw designer houdt contact met je tijdens het hele proces.

STAP 6

Van moodboard naar tuindesign

Nu mag de designer pas echt aan de slag: we gaan van compositieschets naar digitaal plan en van 3D-ontwerp naar werktekeningen. In elke ontwerpfase blijf je betrokken zodat je écht iets krijgt wat je mooi vindt. En we gaan door tot je er 100% blij mee bent.

STAP 7

Oplevering van jouw droomtuinontwerp

Je ontvangt een haalbaar tuinontwerp met realisatieplan waar je overal mee terecht kunt. Laat je droomtuin werkelijkheid worden bij een hoveniersbedrijf naar keuze of bij onze vertrouwde groene partner De Middelpas Hoveniers.

Maak een afspraak

Zet direct de eerste stap om een realistisch en exclusief design te laten maken van jouw ideale tuin.

Afspraak maken

Wij stoppen niet totdat jij écht tevreden bent

Wij creëren een tuinontwerp dat jij mooi vindt, waar je enthousiast over bent, én dat realiseerbaar is binnen jouw budget. Dat beloven we. Maar om dit waar te kunnen maken, verwachten we dat je vooraf duidelijk aangeeft wat jouw wensen zijn en wat jouw te besteden budget is.

Wij garanderen dan dat we niet stoppen voordat we iets opleveren waar jij blij van wordt. Deze garantie geldt vanaf de eerste schetsen tot aan het definitieve tuindesign.

Zet de eerste stap naar jouw droomtuin

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.