Laat je inspireren en ontdek jouw tuinstijl

Iedereen voelt zich thuis in een andere tuin. Hoe ziet jouw ideale uitzicht eruit? Dromen mag: er is oneindig veel mogelijk. En onze designers zullen je verwonderen met hun ideeën en verbeeldingskracht. Ervaar wat een goed design met jouw tuin kan doen.

Om elkaar beter te begrijpen in het creatieve proces is het belangrijk dat jij weet wat je mooi vindt. Want smaken verschillen en iedereen bloeit op in een andere omgeving. Ontdek jouw smaak en laat je inspireren door jouw favoriete tuinstijlen. Zo creëren we samen de tuin die je blijft verwonderen, tot in de kleinste details.

Maak alvast jouw moodboard op Pinterest

Hoe ziet een droomtuin er voor jou uit? Het kan lastig zijn om dat in woorden te vangen. Daarom is er wat ons betreft geen betere -en leukere- manier om dit te laten zien dan met een moodboard.

Laat ons je eerste wensen en ideeën voor jouw ideale tuin zien en zoek
via Pinterest de voorbeelden die daar het best bij passen.

STAP 1

Maak een account aan op Pinterest

STAP 2

Maak een bord aan

Vergeet deze niet op openbaar te zetten

STAP 3

Zoek afbeeldingen van tuinen en pin deze vast op het bord

STAP 4

Laat bij het contactformulier een link achter van jouw moodboard

Ook voor jouw bedrijfstuin met het wow-effect

Maak indruk met een unieke bedrijfstuin die bij elk bezoek blijft verwonderen. Als fijne lunchplek in de buitenlucht voor collega’s, of kleurrijke binnenkomer voor klanten.

Laat onze designers jouw bedrijfspand naar een hoger niveau tillen met een realistisch ontwerp voor een functionele én mooie bedrijfstuin. Het groene visitekaartje van jouw onderneming.

Zet de eerste stap naar jouw droomtuin

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.