Laat je inspireren voor jouw wellness tuin

Er is geen plek om beter tot rust te komen dan in je eigen tuin. Ervaar het luxe buitenleven met een echte wellness tuin. De ultieme plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en te genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen. Stap de deur uit en waan je direct in het groen: een oase aan rust en ontspanning. Deze tuinstijl past als geen ander bij de bewuste en gezonde levensstijl en herken je aan:

  • Natuurlijke materialen
  • Harmonieus kleurenpalet
  • Groen
  • Privacy
  • Wellness faciliteiten

Ontspanning, luxe en harmonie

Een wellnesstuin is een synoniem voor rust. Het is de perfecte plek om even stil te staan en te genieten van de kleine dingen in het leven. Hier kun je helemaal jezelf zijn, want deze tuinstijl gaat gepaard met veel privacy dankzij beschutting zoals een luxe buitenverblijf, haag, beplanting en bomen. Zo kun je optimaal relaxen in je eigen tuin.

Natuur en groen is goed voor de mens. Niet gek dus dat een wellness tuin zich kenmerkt door glooiende lijnen, gecreëerd door natuurlijke materialen.

Natuursteen, hout, gebakken stenen en cortenstaal zorgen voor een vriendelijke en ontspannen sfeer. Door het groen te combineren met bloemen die de zintuigen prikkelen en passen in het rustige kleurenpalet, wordt de tuin een harmonieus geheel. Er is ten slotte niks dat meer ontspanning biedt dan natuur.

De totaalbeleving van het luxe buitenleven wordt helemaal compleet met het plaatsen van diverse wellnessfaciliteiten, zoals een hottub, jacuzzi, buitendouche en misschien zelfs een zwembad of zwemvijver. En vergeet ook zeker niet de grote terrassen met mooie loungesets of ander tuinmeubilair. Sfeervolle en dimbare verlichting zorgt er vervolgens voor dat je op elk moment van de dag kan genieten van jouw eigen wellnesscenter aan huis.

Maak alvast jouw moodboard op Pinterest

Hoe ziet een droomtuin er voor jou uit? Het kan lastig zijn om dat in woorden te vangen. Daarom is er wat ons betreft geen betere -en leukere- manier om dit te laten zien dan met een moodboard.

Laat ons je eerste wensen en ideeën voor jouw ideale tuin zien en zoek
via Pinterest de voorbeelden die daar het best bij passen.

STAP 1

Maak een account aan op Pinterest

STAP 2

Maak een bord aan

Vergeet deze niet op openbaar te zetten

STAP 3

Zoek afbeeldingen van tuinen en pin deze vast op het bord

STAP 4

Laat bij het contactformulier een link achter van jouw moodboard

Is het volgende tuindesign voor jou?

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.