Midden in een bosrijke omgeving, bij een modern huis met gewaagde architectuur, kregen we de kans om ook de achtertuin te voorzien van een passend ontwerp. De klant had een duidelijke visie: een wellness tuin die zowel de strakheid van de woning als de wilde charme van het bos weerspiegelde. Ontdek hoe wij hun dromen vingen in een concreet tuinplan. 

Wensen en uitdagingen

De klant had duidelijke wensen: een royaal zwembad om in te relaxen, een uitgestrekt terras voor zonnige dagen en een knus buitenverblijf met open haard voor de koudere avonden. Met de uitdagende architectuur van de woning en de beperkte ruimte, wisten we dat dit project onze creativiteit tot het uiterste zou drijven.

Strakke lijnen ontmoeten wildernis

Rekening houdend met de schuine lijnen van de woning, hebben we ervoor gekozen om de belangrijkste lijnen in de tuin rechtstreeks van het huis naar de bosrand te laten lopen. Dit creëerde niet alleen een visuele verbinding tussen de woning en de natuur, maar bracht ook een gevoel van eenheid en ruimtelijkheid.

Natuurlijke materialen als brug

Om de tuin naadloos te laten overgaan in de omringende natuur, hebben we gekozen voor natuurlijke materialen. Hout en natuursteen werden de hoofdrolspelers, waardoor de moderne uitstraling van de tuin prachtig versmolt met het ruigere boslandschap.

Oplevering en realisatie

Het eindresultaat? Een verbluffende tuin die de moderne finesse en het natuurgevoel perfect combineert. Bij Groenstudio Zuid zijn we trots dat we de dromen van de klant hebben kunnen realiseren en een tuin hebben ontworpen die zowel stijlvol als aards is, een echt toevluchtsoord waar het moderne leven en de natuur hand in hand gaan.

Zet de eerste stap naar jouw droomtuin

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.