Van de bewoners van deze karakteristieke woning aan de rand van een prachtig landschap, mochten we een design maken voor hun droomtuin. Elke hoek, elk detail is ontworpen met het oog op het karakter van de woning en om een plek te creëren waar de bewoners echt tot rust kunnen komen. Onze opdrachtgevers droomden niet alleen van een tuin, maar vooral van twee terrassen. Plaatsen waarvan ze het uitgestrekte landschap kunnen bewonderen en die bijdragen aan de uitstraling van de woning.

Oprit als uitdaging

Een uitdaging in dit project was de oprit – gezien de lange afstand van de weg naar de woning en de garage. Maar uitdagingen zijn er om overwonnen te worden. Ons antwoord? Een innovatief design met plantvakken die de oprit niet alleen onderbreken, maar ook een parkachtig gevoel geven.

Harmonieuze overgang naar het landschap

In de achtertuin is er een duidelijke tweedeling: een aangelegd hoger gelegen deel en een lager deel dat vloeiend overgaat in het natuurlijke landschap. Deze overgang, gecombineerd met het verhoogde terras in de vorm van een vlonder, zorgt voor een harmonieuze connectie met de omgeving.

Oplevering en realisatie

Bij de afronding van dit project keken we terug op een mooie samenwerking en een prachtig resultaat. De droom van de klant is werkelijkheid geworden, en de verbinding tussen binnen en buiten is naadloos en stijlvol gerealiseerd. De tuin is niet alleen een verlengstuk van hun woning, maar ook van hun persoonlijkheid en levensstijl.  De foto’s op deze pagina zijn van de tuin in aanleg, het eindresultaat voegen we later toe op deze pagina.

 

 

Zet de eerste stap naar jouw droomtuin

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.