Laat je inspireren voor jouw luxe tuin

Elegantie, comfort en ontspanning: dat is wat de sfeer van een exclusieve tuin kenmerkt. Deze tuin straalt echte luxe uit en vormt zo de perfecte aanvulling op jouw woning. Want naast de basisinrichting creëren voornamelijk luxe elementen, meubels en decoraties de ultieme plek om uitvoerig te genieten van de schoonheid van de omgeving. Deze tuinstijl herken je aan:

  • Hoogwaardige materialen
  • Een zwembad of (zwem)vijver
  • Groene eyecatchers
  • Diverse hoogteniveaus
  • Luxe tuindecoratie en -meubels

Ruim, royaal en comfortabel

Een mooi huis verdient een prachtige tuin. Een groene omgeving die creativiteit, ontspanning en exclusiviteit uitstraalt. En die uitstraling wordt grotendeels gecreëerd door het gebruik van hoogwaardige materialen zoals natuursteen, hout, glas en metalen.

Zo geven ook bestrating, vlonders en terrassen deze tuin een uitnodigende ambiance. Royale zithoeken vormen namelijk een belangrijk onderdeel van een luxe tuin. Deze worden idealiter voorzien van luxueuze meubels en decoraties zoals comfortabele loungestoelen, buitenhaarden en een luxe overkapping of schaduwdoeken. Het aanleggen van zichtlijnen door middel van diverse niveaus tussen het groen en deze terrassen, zorgt dat de woning vloeiend doorloopt in de omgeving.

Bloemen en planten spelen een belangrijke rol in een luxe tuinstijl. Diversiteit in plantgebruik zorgt voor het echte wauw-effect van jouw luxe tuin, al helemaal als ze een plek krijgen in imposante potten en bloembakken. Een exclusieve tuin wordt helemaal compleet door extra’s zoals tuinkunst een mooie afscheiding, waterpartijen, luxe buitenverblijven en natuurlijk een zwembad of (zwem)vijver.

Voorbeelden van een luxe tuin

Maak alvast jouw moodboard op Pinterest

Hoe ziet een droomtuin er voor jou uit? Het kan lastig zijn om dat in woorden te vangen. Daarom is er wat ons betreft geen betere -en leukere- manier om dit te laten zien dan met een moodboard.

Laat ons je eerste wensen en ideeën voor jouw ideale tuin zien en zoek
via Pinterest de voorbeelden die daar het best bij passen.

STAP 1

Maak een account aan op Pinterest

STAP 2

Maak een bord aan

Vergeet deze niet op openbaar te zetten

STAP 3

Zoek afbeeldingen van tuinen en pin deze vast op het bord

STAP 4

Laat bij het contactformulier een link achter van jouw moodboard

Is het volgende tuindesign voor jou?

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.