Laat je inspireren voor jouw energetische tuin

Ontdek de magie van een spirituele tuin, een plek waar energieën samensmelten en rust heerst. Beleef de schoonheid en sereniteit in jouw eigen achtertuin. Creëer jouw eigen plek vol natuurlijke krachten voor een inspirerende meditatie of heerlijk rustmoment. Deze tuinstijl herken je aan:

  • Zen-elementen
  • Rustgevende waterpartijen
  • Veel groen
  • Organische vormen
  • Symbolische beplanting

Balans, groen en rust

Een energetische tuin straalt rust en reflectie uit. Zen-elementen zoals zorgvuldig geplaatste stenen en ruisend bamboe vermengen zich met bloemen vol betekenis. Het is een plek waar natuur en de ziel samenkomen om heerlijk te ontspannen. Een tuin die positieve energie, inspiratie en bezinning ademt. Een tuin die goed voelt.

De nadruk bij het ontwerpen van de energetische tuin ligt op harmonie en evenwicht. Elk element weerspiegelt de schoonheid van de natuur en beplanting bestaat uit natuurlijke tinten en structuren.

Serene waterpartijen, zoals vijvers of kabbelende beekjes zorgen voor rust. Organische paden slingeren door de tuin, en elk pad nodigt je uit tot een wandeling van ontdekking en reflectie. Kalmeer je zintuigen en ervaar de inspiratie die de natuur je kan bieden in een energetische tuin.

Voorbeelden van een spirituele tuin

Maak alvast jouw moodboard op Pinterest

Hoe ziet een droomtuin er voor jou uit? Het kan lastig zijn om dat in woorden te vangen. Daarom is er wat ons betreft geen betere -en leukere- manier om dit te laten zien dan met een moodboard.

Laat ons je eerste wensen en ideeën voor jouw ideale tuin zien en zoek
via Pinterest de voorbeelden die daar het best bij passen.

STAP 1

Maak een account aan op Pinterest

STAP 2

Maak een bord aan

Vergeet deze niet op openbaar te zetten

STAP 3

Zoek afbeeldingen van tuinen en pin deze vast op het bord

STAP 4

Laat bij het contactformulier een link achter van jouw moodboard

Is het volgende tuindesign voor jou?

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.