Laat je inspireren voor jouw bohemian

Ervaar elke dag het vakantiegevoel met een bohemian tuin. Jouw eigen paradijs waar elke dag iets nieuws te ontdekken valt en waar je nooit op uitgekeken raakt. Met deze tuinstijl wordt jouw tuin een echte vrije, levendige ruimte waar creativiteit tot bloei komt. Ervaar het gelukzalige gevoel dat deze tuin voor jou in petto heeft. Deze tuinstijl herken je aan:

  • Mix van kleurrijke planten
  • Gevarieerde texturen en materialen
  • Gebruik van hout en natuursteen
  • Sfeervolle verlichting
  • Relaxmeubels

Kleurrijk, warm en uitnodigend

Voor het vakantiegevoel hoef je niet ver te reizen: de deur naar je tuin openen is al voldoende. In een bohemian tuin, staan kleur en variatie centraal. Bijvoorbeeld met een bont kleurenpalet aan bloemen waar veel groen in terugkomt. Elk hoekje van de tuin wordt een nieuw avontuur, een verrassing die je uitnodigt om dichterbij te komen.

Het echte tropische gevoel wordt gecreëerd door in de hoogte te werken. Zo is een pergola, versierd met klimplanten, de perfecte manier om schaduw te creëren.

Over het algemeen gaat de bohemian stijl gepaard met exotische planten. Maar om je tuin zo milieuvriendelijk mogelijk te maken, kun je het best gebruik maken van inheemse planten en bloemen. Niet alleen een lust voor het oog, maar je levert óók nog eens een bijdrage aan een duurzame leefomgeving.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste ambiance te creëren met kleurrijke aankleding. Zo nodigen een schommel, hangmat, en rotanmeubelen uit om heerlijk te relaxen en even tot rust te komen. En een buitentapijt, gekleurde muren, een parasol en mediterraanse tegeltjes zorgen voor een vrolijk gevoel, elke keer als je naar buiten kijkt of de tuin instapt. Door te spelen met kleuren, geuren en vormen is jouw tuin een paradijs op aarde.

Voorbeelden van een bohemian tuin

Maak alvast jouw moodboard op Pinterest

Hoe ziet een droomtuin er voor jou uit? Het kan lastig zijn om dat in woorden te vangen. Daarom is er wat ons betreft geen betere -en leukere- manier om dit te laten zien dan met een moodboard.

Laat ons je eerste wensen en ideeën voor jouw ideale tuin zien en zoek
via Pinterest de voorbeelden die daar het best bij passen.

STAP 1

Maak een account aan op Pinterest

STAP 2

Maak een bord aan

Vergeet deze niet op openbaar te zetten

STAP 3

Zoek afbeeldingen van tuinen en pin deze vast op het bord

STAP 4

Laat bij het contactformulier een link achter van jouw moodboard

Is het volgende tuindesign voor jou?

Vul het compacte formulier in zodat we weten wie jij bent. Wij bellen je op en nemen je stap voor stap mee door het hele proces. Van het eerste moodboard tot de doorvertaling naar een uniek en uitvoerbaar tuindesign.